Sommercamp 2020

Årets camp er fra 22. til 26. juni

Årets hovedansvarlige for campen er Ole Johan Syversen. Dagene fylles med leger, tennisaktivitetet, sosialt fellesskap, felles lunsjer og bading.

Barna møter opp i treningstøy og dagen vil bestå av aktiviteter frem til lunsj. Vi spiser sammen og håper at været blir så bra at vi kan ta et bad ved Fjordhotellet eller på Badehuset hver dag. De barna som får lov å bade kan ta med badetøy og håndkle. Etter lunsj fortsetter vi med tennisaktivitet.

Det blir opprettet en facebookgruppe “Sommercamp 2020” hvor det blir lagt ut bilder og informasjon. Ta kontakt om du lurer på noe.

Mvh Ole Johan Syversen, 90072472

Oppmøte og henting

Aktivitetene starter hele uken kl. 10:00. Det vil være trenere tilstede fra klokken 09:30. Så om dere vil levere barna litt tidligere så har dere mulighet til det. Klokken 15:00 avslutter vi aktivitetene. Hele campen finner sted ved anlegget vårt i Livdekrona.

Allergier / bilder

Om noen av barna har allergier eller andre ting som må taes hensyn til så må dere informere om dette til Ole Johan. Det vil også bli tatt en del bilder som kan bli delt på sosiale medier, eventuelt andre medier. Om du ønsker at ditt barn ikke skal bli tatt bilde av må også dette opplyses til trener.

Pris

Sommercampen koster 1300,- pr barn. Pris inkluderer trener, baneleie, utstyr, matservering og diverse overraskelser.

Betaling kan gjøres kontant ved oppmøte på campen eller innbetaling til kontonummer 1201.43.54431. Merk betaling med navn på deltaker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *